Rån i bostad/misshandel, Kävlinge

28.11.2014 22:06

2014-11-28 17:03, Rån väpnat, Kävlinge

Familj rånad i Hofterup.

Samtal inkommer till 112 att en familj blivit rånad i sin bostad i Hofterup. Enligt initiala uppgfiter har familjen blivit hotad med vapen. Det ska ha varit fyra gärningsmän som efter rånet lämnar platsen i en bil. Fadern i familjen, 45 år, fysiskt skadad och övriga familjemedlemmar chockade. Hela familjen förs till sjukhus. Flera polispatruller skickas till platsen och närområdet för utredningsåtgärder. Platsen spärras av. Tekniker beställs för brottsplatsundersökning.

Uppdatering

Kl 17:42 inkommer samtal till 112 att en person blvit rånad på sin bil i Fjelie. Det ska ha varit fyra män med yxor som tilltvingat sig mannens bil, en Volvo S 80. Mannen har blivit slagen i huvudet vid rånet, men behöver inte ambulans.

Rånet av personbilen i Fjelie sätts i samband med rånet i Hofterup. Ytterligare polisresurser engageras i efterspaningarna av de fyra rånarna.

Registreringsnr på den bil som rånarna tilltvingade sig i Fjelie börjar medNNK. Det är en grå Volvo S 80. Iakttagelser angående en grå Volvo S 80 med reg nr som börjar med NNK är intressant och polisen tar tacksamt emot eventuella iakttagelser.

Rånet i Hofterup: familjen hotades med vapen. Mannen slogs ner och fick skador i ansiktet; svullnader, blåmärken runt ögonen samt sår. Kvinnan och barnen fick sina händer bundna med tejp. De vuxna är i fyrtioårsåldern och barnen mellan åtta och femton år.

 

Tillbaka

Sök på hemsidan

© 2014 All rights reserved.